when nature calls - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Robin Vliet - WaarBenJij.nu when nature calls - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Robin Vliet - WaarBenJij.nu

when nature calls

Door: Robin van Vliet

Blijf op de hoogte en volg Robin

27 Mei 2006 | Maleisië, Kuala Lumpur

hoi allemaal,

weer een paar mooie dagen achter de rug. Ben nu in de Taman Negara, het grootste tropisch regenwoud van Maleisië. Erg imposant. De eerste dag heb ik een mooi tochtje van ongeveer anderhalf uur gemaakt naar een loopbrug hoog in de toppen van een aantal bomen. Die brug kraakte en piepte aan alle kanten, maar het was erg leuk. Op de terugweg zag ik een aapje in de bomen slingeren.

De volgende dag een tochtje van wederom anderhalf uur naar een observatiepost midden in de jungle. Daar heb ik een nacht geslapen en genoten van alle vreemde oerwoudgeluiden. Er waren nog twee Engelse gasten daar, was dus wel gezellig. Helaas geen wilde dieren gezien.

De volgende ochtend op de terugweg samen met één van die gasten ook nog een vleermuizengrot bezocht. Dat was wel gaaf, je moest letterlijk klimmen en kruipen door de grot. Was een mooie ervaring en die vleermuizen stinken ontzettend. Wij trouwens ook, want toen we terugkwamen bij ons guesthouse moesten we van de eigenaresse gaan douchen, omdat we anders nieuwe gasten weg zouden jagen!

Vandaag lekker relaxen en niet al te veel inspanning. Waarschijnlijk een potje kaarten ofzo, maar meer ook niet. Ik zal proberen om een paar foto's te plaatsen. Mocht dit niet lukken dan probeer ik het volgende keer.

Daaaaagggg!!! Groetjes,

Robin

• 27 Mei 2006 - 08:51

Kirsten:

Wat een gave foto's zeg!!!Geniet er nog maar lekker van. Ook van het weer want hier is het niet veel soeps!
    Tot over 2 weken alweer.
    Kus Kirsten

• 27 Mei 2006 - 10:10

Malayka:

He Robin
    Ga je ook de Oerang Oetangs nog een bezoekje brengen in Borneo? Je hebt zo alles bij elkaar toch al weer heel veel gezien. Geniet er nog maar lekker van want hier is het weer echt K*T bah alleen maar regen.
    Veel plezier nog.

Groetjes Malayka

• 27 Mei 2006 - 10:21

Marit:

Hey...
    Morgen vertrek ik naar Nieuw-Zeeland!!! Ben nu druk aan t pakken... Geniet er nog lkkr van de laatste weekjes...en we spreken snel wat af als ik terug ben!!!
    Kus Marit

• 27 Mei 2006 - 13:11

Bas:

Hey lekker manneke, jij bent goed bezig! Have fun there en tot spoedig, de Juupkes staan koud! kuus baske

• 27 Mei 2006 - 13:15

Bas:

• 27 Mei 2006 - 15:41

Robke:

Nog 2 weken stinkende vleermuizen en dan ben je weer bij al je stinkende maatjes ;)

• 27 Mei 2006 - 17:53

Vosje:

Merlijn- De Ratjes 0-1

• 28 Mei 2006 - 09:31

Tijn:

Koos,
    Ben blij dat het je nog steeds uitstekend afgaat daaro. Had overigens niet verwacht dat je oerwoudgeluiden als zijnde vreemd zou ervaren. Het ga je goed en ik zie je snel weer.
    Kus Tijn

• 28 Mei 2006 - 10:39

Henk Hommel:

wij zijn blij dat het goed met je gaat, de foto's zijn werkelijk prachtig. maak er nog iets moois van.tot ziens.

• 28 Mei 2006 - 11:00

Henk Hommel:

Nederland-kameroen 1 -0 finale promotie naar 2klas sleeuwijk-ssc 55 groeten henk anita

• 29 Mei 2006 - 07:27

Rob En Renske:

Heeej Stinkerd, jij zit ook geen dag stil hè? Klinkt iig weer super wat je allemaal hebt ondernomen. Jij zit daar beter dan wij hier::: regen, regen en oh ja regen hahaha! Tot over 2 weekjes. Dikke Xussen Rob en Renske

• 29 Mei 2006 - 07:53

JvB:

Ha kerel,
    Ziet er wreed uit hoor daar! Heb van de week King Kong zitten kijken en dat lijkt wel een beetje op die foto's van jou!

Geniet ervan de laatste 2 weken en tot spoedig!

Stinkze!!

• 29 Mei 2006 - 07:53

Levon:

Ziet er goed uit jongen. het zal je weer vier tegen gaan vallen als je weer thuis bent denk. Gebruik de laatste weekjes maar goed.

• 29 Mei 2006 - 08:08

Scheffers:

verloren van je oosterhout maatjes.... dam'n!!! tot over paar dagen!